Remontti kuin remontti – takuutyönä Salosta!
Salo, Turku, Perniö, Lohja, Taalintehdas, Kemiö

Huoneistoremontit

Kodin tai kiinteistön remontti on aina harkinnan arvoinen asia. Suuret pintaremontit, rakenteiden purku ja uusien tilojen rakentaminen tuottaa päänvaivaa. Pienemmissäkin työkohteissa remontti kannattaa teettää ammattilaisella. Maalaustyöt ja tasoitetyöt eivät ensikertalaiselle ole ihan yksinkertainen asia. Mistä lähteä liikkeelle ja miten unelmat toteutetaan. Kerro mitä remontiltasi haluat ja jätä loput meille!

Lue lisää huoneistoremonteista

Kylpyhuoneremontit

Kylpyhuone on tilana paikka jossa korostuu hyvin suunniteltu huonekokonaisuus ilmeeltään ja kylpyhuonekalusteiltaan. Suomalaisella sauna on ollut aina tärkeä, kylpyhuone tulee hyvänä kakkosena! Kylpyhuone voi olla ominaisuuksiltaan pienessäkin mittakaavassa kuin kylpylä; keidas keskellä arkea. Kylpyhuoneremontilla saadaan toteutettua pienessäkin tilassa toimivat yksityiskohdat oikein.

Lue lisää kylpyhuoneremonteista

Saunaremontit

Sauna on suomalaisen paikka ottaa irti arjesta. Saunaremontti toteutetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti omana remonttinaan tai yhdessä kylpyhuoneremontin kanssa.

Mahdollisuuksia on paljon. Perinteinen tyyli tai aina valmis sauna. Sinä päätätät minkälaisessa saunassa on parhaat löylyt.

Lue lisää saunaremonteista

Haluan ilmaisen remonttikartoituksen